20.00 hores
Aquesta nit hi ha un muntó de treball per a tot aquell que s’anime. Com si d’una empresa de construcció es tractara invertirem hui i demá en el MUNTATGE DE LA BARRACA, i per a això quantes més mans millor (ja sabeu que hi ha molt fer: instal•lació d’aigua, llum, aixeta de cervesa, etc…)

20:30 hores
Arriba el moment de donar-li companyia a les nostres banderetes en el carrer i per això procedirem a l’INAUGURACIÓ DE L’ENLLUMENAT. L’interruptor estará col•locat en el cantó del carrer Sant Marcel•lí amb Arquebisbe Olaechea. De ficar la clavilla s’ocuparan les nostres Falleres Majors Beatriz i Mª Carmen , el nostre President Josep Lluís i la nostra presidenta Cheles, junt amb tota la gent a qui li abellisca acompanyar-los.

23:00 hores
Continuarem muntant el barracó per a que estiga preparat per al cap de setmana ja que tenim un fum d’actes i a d’estar tot en perfecte estat.