9:00 hores
Continuarem amb el muntatge del barracó.

10:00 hores
Toca el torn dels comerços, així que tot el que vuilga repetir l’experiència d’una replegà, pot acompanyar les nostres Falleres Majors Beatríz i Mª Carmen, i als nostres Presidents Cheles i Josep Lluís a donar-se un passeget pel barri per dur a terme la REPLEGÀ DE COMERÇOS. Igual que ja ferem amb els veïns vos donem les GRÀCIES per avançat.

21:00 hores
SOPAR DE GERMANOR en el barracó El sopar és pagat per la falla i es poden arreplegar els tiquets a partir del dilluns 23 de febrer en el casal. Una vegada que sopem i després de l’entrega de recompenses i dels intercanvis de regals, escomençarem la festa on, en un ambient mes discotequer, acabarem de rematar la nit. La discomovil estará patrocinada per RESTAURANTE GRANADA, BAR TORERO, SEGUROS MACIAS, RENAULT FERRAUTO i CAFETERIA AYRE.