12.00 hores
Aquest any retomem el tradicional CONCURS DE PAELLES en el cual us donem l’oportunitat a tots el veïns del barri i a vosaltres els falleros demostrar les vostres habilitats en la cuïna. L’inscripcio estara oberta en el casal fins al 5 de març. L’arroz, la verdura, la carn i la fusta correran a carrec de la falla. PLAÇES LLIMITADES. Este concurs esta patrocinat per CARNICERIA MIGUEL GIL, ABORDO, ARROZ LA CAMPANA i CARBONELL.

14.00 hores

Ja arribat el moment de donar-li els plats de les nostres paelles al jurat per a que les valore. Mentres esperem la decisió del jurat ens anirem menjant les nostres paelles en el barracó en el que hi haura servici de barra per a qui ho desitge. NOTA: NO ES PODRÁN ACCEDIR BEGUDES AL BARRACÓ PER A DINAR. Els trofeus estarán patrocinats per les nostres falleres majors i el president infantil.