10:00 hores
Aquest any, tornen el nostres amics de la penya HOG COSTA BLANCA CHAPTER que ens visitaran amb les seues Harleys i ens tornarán a fernos vibrar amb els sorolls dels seus motors.

17:00 hores
Comença l’hora de la veritat i ja estem en plena activitat. A esta hora ens veurem tots els infantils en la barraca per a anar a ARREPLEGAR EL NINOT a Nou centre. Anirem en transport públic i l’única cosa que necessiteu és el blusó, uns xiulets i les cordes vocals preparades per a cantar.

20:30 hores
Tots els infantils en companyia de la nostra Fallera Major Infantil Mª Carmen i del President Infantil Josep Lluís celebrarem el SOPAR DE LA PLANTÀ. Una vegada acaba el sopar s’entregaran les recompenses i els regalets a la comissió infantil masculina.

21:30 hores
Per fí arriba el primer sopar al barracó de les falles del 2009!!! Aquest any començem abans d’hora el sopars ja que tenim preparada una gran festa per aquesta nit. Podreu trobar els nostres entrepans amb molta varietat de complements y beguda en les nostres barres

23:00 hores
Comença la nit que esperem siga una de les mes sonades des ultims anys en el barri. Aquest any hem portat a “BAJOQUETA ROCK”, un dels millors grups de musica rock valenciana que ens portaràn tots el seus exits del seu nou disc “RETRUQU3”. Pero abans per obrir boca, actuarán de grup teloner els nostres amics i veïns del barri “THE SKAFEINATS” el cuals ens deleïtaràn amb una seleció de bona musica “SKA”.