07:30 hores
És hora d’acabar de posar bonica la nostra falla, així que tots els que tingueu ganes d’acabar la PLANTÀ haureu de matinar un poquet. Heu de donar-vos prisa per terminarla abans que arribe el jurat de Junta Central Fallera.

08:30 hores
Primera gran XOCOLATÀ de la setmana fallera oferida pel nostre President Infantil Josep Lluís.

09:30 hores
Llapis!! Paper!! Goma!! Aaaaaacció!!! CONCURS DE DIBUIX INFANTIL al voltant de la nostra falla infantil. Esperem que tingueu moltes ganes de dibuixar perquè el premi val la pena, ah! i. recordeu-vos de baixar tot el material que necessiteu.

10:30 hores
I despres de dibuixar toca divertirse amb el matinal que els xios i xiques de la Delegació d’Infantils han preparat la I OLIMPIADA FALLERA en la que podreu participar en les diverses competicions que han preparat com velocitat, salt, pes i habilitat per a tots el xiquets de la falla i del barri. Segur que passarem una bona estona jugant en ells. Ademes han preparat uns tallers de manualitats per als mes menuts en el que realitzarán tot tipus d’adorns per al noste barracó.

14.00 hores
Arribar l’hora del dinar i els nostres xics de la Delegació d’Infantils es posaran els delantals i ens cuïnaran una deliçiosa paella per a tots el xiquets i xiquetes de la falla que s’apunten

17:30 hores
És hora de que el majors començen a cremar cartutxos, i igual que ahir van ser els infantils, tota la comissió major anirem juntets a l’ARREPLEGÀ DEL NINOT en Nou Centre… I qui sap!, potser tenim sort i el podem salvar de foc.

19:30 hores
SOPAR DE SOBAQUILLO per als infantils en el barracó. A la mateixa hora en la plaça comencen els preparatius per a la festa de la nit.

22:00 hores
Al ric bocata i a la rica beguda!! Que ho tinc molt barat!!. Com tots els anys i en perfecta sintonia amb els veïns del barri, celebrarem el SOPAR DE LA PLANTÀ. En la barraca haurà lloc perquè puguem sopar tots junts. Després, ens traslladarem al carrer per escomençar la festa i ballarem fins a la matinada en la primera DISCOMÒVIL de la temporada. Esta disc-mòvil está patrocinada per la Discoteca “JOY VALENCIA” la cual ens portará als seus DJ’s residents Dj Wallace( el nostre Dani), Dj Santiago Fabia, Dj Kike, Dj Víctor Vicente, Dj Jaume Perís i Dj Alonso de Salvador que segur que ens fan gaudir d’una bona estona amb la musica més actual que triunfa en les pistes de ball. Ens han dit que portarán algun regalet per a repartir durant la nit.