08:00 hores
DESPERTÀ al barri de Sant Marcel•lí. Esperem que en la primera puguem cremar un gran nombre de petards i que tot el món haja d’alçar-se per no poder dormir.

09:00 hores
Com s’ha prés molt seriosament que estiguem ben alimentats, el nostre President Infantil Josep Lluís torna a invitar-nos a una XOCOLATÀ.


10:00 hores

I com la nostra Presidenta Cheles també havía de pagar alguna cosa, que millor manera que un magnífic ESMORÇAR.

11:30 hores
És hora de lluir vestits i que ens diguen cóm estem de bonics. Acompanyats de les nostres Falleres Majors Beatríz i Mª Carmen i dels nostres Presidents Cheles i Josep Lluís, realitzarem el primer CERCAVILES animat per la música de L’UNIÓ MUSICAL L´HORTA DE SANT MARCEL•LÍ. Enguany anem a fer-ho conjuntament amb els nostres veïns de la Falla Enginer Josep Sirera – Pío IX que com nosaltres tambe estan d’aniversari.

14:00 hores
Tot el que vuillga assistir a la nova forma de fer mascletaes pot vindre a la GLOBOTÀ que celebrarem en la porta del barracó. Esperem que hagen suficients pulmons per a unflar els 10.001 globus que portarem. Aquest acte està patrocinat SILKE.

16:30 hores

Tots els infantils que vuilguen acudir a l’ARREPLEGÀ DE PREMIS han d’estar a aquesta hora en el barracó, ja que amb els nostres President Infantil Josep Lluís i Fallera Major Infantil Mª Carmen anirem a l’Ajuntament a per ells. Per cert, els músics de la banda de L’UNIÓ MUSICAL L´HORTA també vénen amb nosaltres.

20:30 hores

Una vegada tots canviats i amb els nostres blusons de fallerets acudirem de nou a la barraca a disfrutar del Sopar que oferix la Fallera Major Infantil Mª Carmen a tota la comissió infantil.

22:00 hores
SOPAR DE SOBAQUILLO per a la comissió major. Després tindrem temps per a ballar durant unes hores amb la música del grup “UNHOLYFUNCK”. Aquest jove grup format en la seua major part per jovens del nostre barri i coneguts per nosaltres ens faran pasar una bona estona al ritme de blues i funky. Quan finalitze l’acutació els nostres DJ’s residents, Dani i Víctor, ens deleitarán amb la seua música en la segona gran DISCOMÒVIL, patrocinada pel RESTAURANTE GRANADA, BAR TORERO, SEGUROS MACIAS, RENAULT FERRAUTO i CAFETERIA AYRE.