08:00 hores
Pum!! Pum!! Pummm!! Segona DESPERTÀ, vos assegurem que no quedarà ningú al llit.

09:00 hores
I ja van 3!. De nou XOCOLATÀ oferida pel nostre President Infantil Josep Lluís, esperem que no sobre ni un got.

09:30 hores

Igual que l’Infantil, la nostra Presidenta Cheles ens torna a invitar a un ESMORÇAR faller, per a hui diu que prepararà una cosa molt especial.

10:30 hores
En primer lloc tota la comissió major en CERCAVIL•LES anirem a arreplegar a la nostra Fallera Major Beatríz, per a continuació anar a la plaça de l’Ajuntament a l’ARREPLEGÀ DE PREMIS que hem guanyat durant l’any. L’acte estarà amenitzat per L’UNIÓ MUSICAL L´HORTA.

12:00 hores

Quan tot el món haja tornat amb els palets dels premis ens unirem als nostres infantils en el segon CERCAVIL•LES. Segur que el passeig per la nostra demarcació és molt agradable i amé.

14:00 hores
Tanqueu els ulls i obriu les orelles perquè el so i l´olor de la pólvora ha arribat al barri. Hui botarem foc a la primera MASCLETÀ, que com a novetat tindrà lloc en la plaça. Els encarregats de preparar-la seràn com sempre els tècnics de la PIROTÈCNIA GARUDA.

17:30 hores
Per fi ha arribat l’hora de l’acte més especial per a tots els fallers: L’OFRENA DE FLORS A LA MARE DE DÉU DELS DESEMPARATS. A aquesta hora comença la concentració en la nostra barraca per a arreplegar els rams de flors.

18:45 hores

En un magnífic CERCAVIL•LES anirem a per les nostres Falleres Majors Beatriz Serrano Nicolau i Mª Carmen Guillem Romero, que amb els seus respectius Presidents Mª Angeles Gimeno Diez i Josep Lluís Gutierrez Ponce, segur viuran la nit més bonica del seu regnat.

19:15 hores
Sense esperar a ningú, desde el BULEVAR SUR, eixiràn els autobusos direcció a la Plaça de Sant Agustí.

19:16 hores
En el barri ja no queda cap faller.

23:00 hores

Quan tornem al barri i una vegada refets de l’emocionant experiència de l’Ofrena, en el nostre barracó soparem i després punxarem la millor música del moment per a tots aquells que vullguen passar-s’ho bé ja que aquesta nit que com sempre patrocinen el RESTAURANTE GRANADA, BAR TORERO, SEGUROS MACIAS, RENAULT FERRAUTO i CAFETERIA AYRE.