08:00 hores
Encara que parega mentida ja estem en l’últim dia de festa i el començarem amb la DESPERTÀ més sonora i escandalosa de tota la setmana explotant tots els petards, traques i coets que ens queden.

09:00 hores
Com tots sabeu!!! I sense més preàmbuls!!! XOCOLATÀ oferida pel President Infantil Josep Lluís. Gràcies per tindre’ns tan ben alimentats durant tota la setmana.

09:30 hores
Et volem Cheles!! Què seria de les activitats matutines sense el tradicional ESMORZAR a què ens tens acostumats!!. Hui, per ser l’últim, almenys torrarem un corder i és que esta Presi és molta Presi.

11:30 hores

A esta hora tota la comissió acompanyarà les nostres Falleres Majors Beatriz i Mª Carmen i als nostres Presidents Cheles i Josep Lluís en l’últim CERCAVILES. Esperem que baixe molta gent ja que és l’última oportunitat que tenim de lluir els nostres vestits.
Este acte serà l’últim que compartisquen amb nosaltres els músics de la banda de L´ UNIÓ MUSICAL L´HORTA, que a estes altures de la setmana ja tindran ganes de soltar els instruments.

13:00 hores

Una vegada acabat el cercaviles anirem a la Parròquia per a celebrar la SOLEMNE MISSA en Honor al nostre patró Sant Josep.

14:30 hores

Senyor pirotècnic, pot començar la mascletà!!! Són les paraules que pronunciarà la nostra Fallera Major Beatríz per a indicar que és l’hora de que tremole el barri. Per última vegada en estes Falles dispararem des de la plaça una tremenda MASCLETÀ a càrrec de la PIROTÈCNIA GARUDA.

15:00 hores

Aquest any ens hem proposat celebrarlo al mes alt nivel, i per aixo hem preparat una PAELLA GEGANT per a tots els fallers i veïns del barri. Esteu tots convidats. Nomes heu de portar els vostres coberts. I després del dinar toca una pegarse una bona siesta per agafar forçes per a la nit.

20:30 hores

SOPAR DE SOBAQUILLO en la barraca per als nostres infantils. Xics i xiques cal menjar-s’ho tot que sinó no podreu seguir amb l’espectacle de la nit.


22:00 hores

Tot el que comença té un final, i és l’hora d’acompanyar a la nostra Fallera Major Infantil Mª Carmen i al nostre President Infantil Josep Lluís junt al seu monument. Una vegada tot el món este col•locat i després que el cel s’ilumine de color amb el CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS, Mª Carmen i Josep Lluís encendrán la metxa que donarà inici a la CREMÀ DE LA FALLA INFANTIL.

22:30 hores

Passat el primer colp d’emoció de la nit i amb la nostra falla reduïda a cendres celebrarem junt amb tots els veïns el tradicional SOPAR DE LA CREMÀ. En la plaça podrem comprar els tradicionals entrepans d’embotit, que acompanyats d’una cerveseta bé freda ens alegrarà un poquet la nit.


23:30 hores

Açò fa olor a final feliç, però abans de la despedida tornarem a omplir de llum i màgia nostre cel amb un CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS.

00:00 hores
Arriba l’hora de la veritat, la nostra Fallera Major Beatriz acompanyada per la nostra Presidenta Cbeles i amb la plaça del barri de gom a gom encendran la metxa que convertirà el nostre monument en cendra. Esperem que tot el món tinga ganes de veure una gran CREMÀ i baixeu a acompanyar-nos.