A continuació vos detallem totes les activitats previstes para aquest fi de setmana, i a les que vos esperem per a disfrutar amb vosaltres d’elles. Estes son:

DISSABTE 2 DE MARÇ DE 2013

08:00 HORES
Tots els que puguem ens reunirem en el casal per omplir de color el nostre barri amb la penjà de banderes. Vos esperem i recordeu: quant més siguem millor i més prompte acabarem.

17:30 HORES
Berenar de Germanor per a tota la comissió infantil al casal, que com ja és tradicional ens convidarà la comissió.

21:00 HORES
Els nostres juvenils podran gaudir de la seua última festa abans de les falles, on ens han dit que van a divertir-se i moure l’esquelet moltíssim.

DIUMENGE 3 DE MARÇ DE 2013

10:00 HORES
Continuem el programa faller amb la REPLEGÀ. Anirem junts la comissió infantil i la major, amb les nostres falleres majors, Ester i Paula, i els seus presidents, Javier i Adrián. Agraïm a tot el món, que tot i la crisi, col•labora amb nosaltres. MOLTES GRÀCIES.

14:00 HORES
Aplega l’hora de dinar en el casal i els infantils tenen assegurat un plat de paella o el que ens preparen, ja que les nostres cuineres ho fan molt bo. Recordeu que per als infantils el dinar va a càrrec de la falla, i els majors cadascú se portarà el que més li agrade.

17:00 HORES
Com tots els anys, la delegació de festejos vos proposa, i per baixar el dinar, anar tots junts a visitar L`EXPOSICIÓ DEL NINOT, en companyia de les nostres falleres major Ester i Paula, i dels seus presidents Javier i Adrián. L’entrada és gratuïta per als fallers que ens acompanyen, però el viatge es pagará cadascú el seu.