08:00 hores
Comencem a cremar els últims cartutxos de pólvora amb la penúltima DESPERTÀ, hui inclús tirarem alguna que altra traca així que el sentim pels dormilecs….

09:00 hores

XOCOLATÀ a la qual ens invita el nostre President Infantil Josep Lluís. Ens ha dit que per a mullar hi haurà ensaimades del dia i magdalenes.

10:00 hores

Per si algú no ha arribat a temps de desdejunar-se xocolate, la nostra Presidenta Cheles torna a invitar-nos a un ESMORZAR de categoria.

11:30 hores
De nou ens tornem a fer els monyos i a col•locar els mocadors de saragüell per al CERCAVILES, esta vegada ambientat pels magistrals pasodobles que interpreta la banda de L´Unió Musical L´Horta.

14:00 hores
Després de l’èxit del día anterior, tornem a ubicar la MASCLETÀ en el mateix lloc perquè la PIROTÈCNIA GARUDA òmpliga el cor del barri de so i fum.

18:00 hores

És l’hora de la CAVALCADA DE DISFRESSES, i aquest any hem pensat que la desfilada siga dels xiquets i els majors. També acudiran els nostres representants Beatriz, Mª Carmen i Josep Lluís que pujats en la carrossa, ballaràn al compàs de les notes de la banda de L´UNIÓ MUSICAL L´HORTA.

20:00 hores

SOPAR DE SOBAQUILLO en la barraca perquè nostres infantils acaben de passar una vesprada fantàstica.

21:00 hores
El sopar acabarà ja que cal condicionar la barraca perquè després tenim ……..

22:00 hores

El grandios, espectacular i exquisit SOPAR DE LA NOSTRA FALLERA MAJOR Beatríz Serrano Nicolau per a tots els components de la comissió major. Hem parlat amb ella i no ens ha volgut desvelar el menú però sí ens ha dit que portem coberts. Una vegada sopats i amb l’ànim pels núvols, nostres DJ´s residents punxaràn la millor música perquè puguem ballar en l’ultima DISC-MÒVIL de les Falles 2009 que com sempre patrocinen el RESTAURANTE GRANADA, BAR TORERO, SEGUROS MACIAS, RENAULT FERRAUTO i CAFETERIA AYRE.